CRM
crm چیست؟
CRM به عنوان یک سیستم برنامهریزی برای مدیریت ارتباط با مشتریان فعلی و آینده کسب و کارها عنوان میشود. در سیاق استراتژی فروش، این سامانه به دنبال ایجاد، حفظ، توسعه و تعمیق روابط با مشتریان در طول چرخه عمر مشتری میباشد.
انواع crm :
تقسیمبندی انواع مدیریت ارتباط با مشتریان به چهار دسته اصلی، به توضیح عمیقتری از مفهوم CRM میانجامد. این چهار رویکرد اصلی در اجرا از طریق نرمافزارهای CRM در انواع کسب و کارها و سازمانها به شرح زیر تعریف شدهاند.
*برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید در وبینار خشت ۷ و ۸ به طور رایگان شرکت کنید.
crm استراتژیک
یک رویکرد استراتژیک نسبت به CRM وجود دارد که این نگرش را به عنوان یک راهبرد برای موفقیت کسب و کارها معرفی میکند.
در این رویکرد، استراتژیک بودن یک هدف در یک سازمان به معنای جلب حمایت تمام فرآیندها به منظور دستیابی به آن هدف است.
این نگرش استراتژیک نمونهای از توجه به نیازها و رضایت مشتری دارد و به دنبال تبدیل مخاطب به خریدار وفادار و دائمی است، با هماهنگی بین تمام بخشهای سازمان از تولید تا مدیریت محصول.
crmعملیاتی
راهاندازی یک فرآیند با ابزار مناسب، شرط لازم برای عملیاتی ساختن آن است. نرمافزار CRM با اتوماسیون فرآیندهای فروش، بازاریابی و پشتیبانی از مشتریان، به صورت دقیق این وظیفه را انجام میدهد. ماژول BPMS در نرمافزار CRM امکان مدیریت اتوماتیک فرآیندها و مکانیزاسیون ذخیرهسازی، دستهبندی و تبدیل دادهها به اطلاعات را فراهم میکند. این رویکرد به CRM مرتبط با نگرشی است که به عملکردهای اتوماسیون بازاریابی اختصاص دارد.
crm تحلیلی
یک نگرش مهم به CRM، توانایی تجزیه و تحلیل دادهها توسط این سیستم است. این نگرش از طریق نرمافزار CRM با تبدیل اطلاعات خام به دانش ساختاریافته مرتبط با رفتار مشتریان، استراتژیهای جدید را شکل میدهد و تصمیمگیریهای کلان درباره روند اجرای فرآیندهای فروش و بازاریابی را تسهیل میکند، که در نهایت به جلب رضایت مشتری منجر میشود. هوش تجاری و ارتباط Power BI با نرمافزار CRM بهترین مزیت در دیدگاه تحلیلی برای مدیریت ارتباط با مشتریان ایجاد میکند.
crm تعاملی
رویکرد تعاملی در CRM، برقراری ارتباط با مشتریان و مخاطبان کسب و کار را به عنوان اساس عملکرد خود معرفی میکند.
از زمان آغاز ارتباط از طریق تماس تلفنی، ارسال ایمیل، پیامک یا حتی اجرای کمپین بازاریابی، در واقع به مقصود ایجاد ارتباط با مشتریان در راستای اهداف تعاملی CRM نزدیک شدهاید.
Crm چگونه به کسب و کار ما کمک میکنه؟
Crm با برقراری ارتباط، درک نیازها و دریافت بازخورد از مخاطبان، به کسب رضایت مشتریان و ایجاد تجربه خوبی برای آنها کمک میکند. این اقدامات، به شما این امکان را میدهد که نه تنها مشتریان را درک کنید بلکه نیازهای آنان را شناسایی کرده و در پیشبرد هدف اصلی خلق ارزش برای مشتریان قرار گیرید
سی آر ام فرآیند فروش را ساده می کند
مدیریت ارتباط با مشتری برای کمک به فرآیند فروش از طریق آسان کردن کار میکند. وقتی فرآیند فروش ساده و بدون چالش باشد، به حفظ همه افراد در تیم فروش در مسیر کمک میکند و به مشتریان گامهای روشنی برای خرید میدهد.
یکی دیگر از سرویسهای مدیریت مشتری میتواند استفاده از سیستم چت آنلاین بر روی سایت شما باشد، تا پروسه ارتباط با مشتری را کوتاه و سریع انجام دهد.
فرآیند فروش CRM
آیا مشکلات ارتباطی در شرکت شما بین تیمهای فروش و مدیریت مشتری وجود دارد؟
شاید مشتریان آگاه شده باشند که در صورت داشتن هرگونه مشکلی با خدمات شما، دانستن اینکه با چه کسی تماس بگیرند گیجکننده است؟
مدیریت و اصلاح این مسائل اولین گام برای موفقیت مدیریت ارتباط با مشتری است و کمک میکند تا اطمینان خاطر حاصل شود که همه طرفهای درگیر در چرخه فروش، فرآیند را درک میکنند.
با یک فرآیند فروش واضح، رضایت مشتری بهبود مییابد که حتی میتواند بر سود تأثیر بگذارد.
*امیدوارم که این مطلب به شما کمکی کند تا بیشتر با crm آشنا شوید.
برای کسب اطلاع بیشتر راجع به بوم کسب و کار میتوانید به قسمت وبینار های آفلاین سر بزنید.
قابل ذکر است که این وبینار ها به صورت کاملا رایگان هستند.
دیدگاهتان را بنویسید